Hoi, ik ben Eefje!

Door mijn zonnige bril laat ik je graag zien hoe mooi de wereld is en op wat voor bijzondere plek wij leven. En daar hoor jij ook bij! Geweldig vind ik het om beelden te maken ter herinnering en inspiratie.

Overweldigende kleuren, een mooie lichtinval, onze sprankelende medemens of een rondstruinend dier. Als ik de deur uit stap zijn het dit soort beelden die me overrompelen. Deze “ontmoetingen” fleuren mijn dag op en deze leg ik dan ook graag vast om later een lach op mijn gezicht te laten toveren. Ik hoop dat ze jouw dag ook een stukje leuker mogen maken als je er naar kijkt! Dit kan natuurlijk ook in de vorm van een mooi portret van jezelf. Jou laten sprankelen in een beeld waarin je jezelf herkent, het liefst op een manier waar je zelf al langer van droomt, dat is wat ik geweldig vindt om te doen. Ook dat maakt mijn dag zonnig!  

In 2019 ben ik afgestudeerd als Vakfotograaf aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie te Rotterdam. En al sinds 2010 lever ik met mijn fotografie en verhalen een bijdrage aan de site van Reishonger. De afgelopen anderhalf jaar heb ik mezelf volledig toegewijd aan de fotografie en heb ik op de fiets de wereld mogen ontdekken. Mijn camera “fietste” natuurlijk met me mee. Een geweldige en unieke ervaring die me nog meer motivatie en inspiratie gebracht heeft. Mag ik jouw dag met al mijn opgedane kennis en inspiratie ook een stukje verrijken?

Hopelijk tot snel!

Liefs, Eefje

Eefje maakt een reisfoto op het strand van Punta Arenas Chili.